Dr. Eyüp Çağatay Zengin Kimdir?

1982 yılında Tokat'ta dünyaya gözlerini açan Dr. Eyüp Çağatay Zengin, eğitim hayatına ilk adımlarını memleketinde attı.


1982 yılında Tokat'ta dünyaya gözlerini açan Dr. Eyüp Çağatay Zengin, eğitim hayatına ilk adımlarını memleketinde attı. İlk ve ortaöğrenimini Tokat'ta tamamladıktan sonra, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine kabul edildi. Tıp eğitimini 2007 yılında başarıyla tamamlayan Dr. Zengin, aile hekimliği deneyimi yaşamak amacıyla bir yıl süreyle Yeşilyurt ilçesinde görev yaptı.

Ardından Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde uzmanlık eğitimine başladı ve 2012 yılında başarıyla tamamlayarak Sivas Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Bir yıl süreyle bu hastanede görev aldıktan sonra, 2014 yılında eş durumu nedeniyle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandı.

Dr. Zengin, 2019 yılında Doçent unvanını elde etti ve 2020 yılında ailesinin ve çevresinin güçlü talepleri doğrultusunda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'ne atanarak memleketine döndü. Profesyonel kariyerindeki bu çeşitli görevlerle birlikte, Dr. Zengin, uzmanlık alanında elde ettiği deneyim ve başarılarıyla tanınan bir sağlık profesyonelidir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski