Ölümüne Aşk Fragmanı

2023 yılında vizyona giren Ölümüne Aşk, Murat Akkoyunlu ve Fulya Zenginer'in başrollerini paylaştığı bir komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ise Gökhan Gülnar üstlenmiştir.

2023 yılında vizyona giren Ölümüne Aşk, Murat Akkoyunlu ve Fulya Zenginer'in başrollerini paylaştığı bir komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ise Gökhan Gülnar üstlenmiştir.

Film, Altınel ailesinin yanında bahçıvanlık yapan Tahsin'in, ailenin tatile gitmesini fırsat bilerek hizmetçi Ayperi'ye aşkını itiraf etmeye karar vermesiyle başlar. Ancak Ayperi'nin yanlışlıkla elmaların üzerine tarçın yerine fare zehiri dökmesiyle işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Artık Ayperi ve Tahsin, 5 kişinin ölümünden sorumlu birer katildirler.

Film, aşk ve komediyi bir arada sunmasıyla dikkat çekiyor. Tahsin ve Ayperi'nin komik ve dokunaklı hikayesi, izleyicileri kahkahalara boğacak. Filmin oyuncu kadrosu da başarılı performanslar sergiliyor. Murat Akkoyunlu ve Fulya Zenginer, başrolleri başarıyla canlandırıyorlar.

Ölümüne Aşk, komedi severlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Film, aşk ve komediyi bir arada sunmasıyla izleyicileri eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Filmin Genel Değerlendirmesi

Ölümüne Aşk, komedi ve aşkı bir arada sunmasıyla başarılı bir film. Filmin oyuncu kadrosu da başarılı performanslar sergiliyor. Murat Akkoyunlu ve Fulya Zenginer, başrolleri başarıyla canlandırıyorlar.

Filmin tek olumsuz yanı, finalinin biraz aceleye getirilmiş olması. Filmin sonu biraz daha detaylı işlenseydi, daha iyi olabilirdi.

Ölümüne Aşk, eğlenceli ve keyifli bir film. Komedi severlerin mutlaka izlemesi gereken bir yapım.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski