Sonic the Hedgehog 3 Filmi Fragmanı İzle

Sonic the Hedgehog 3 filmi, 2024 yılında gösterime girecek olan, Sonic the Hedgehog video oyunu serisine dayanan bir aksiyon-macera filmidir.


Sonic the Hedgehog 3 filmi, 2024 yılında gösterime girecek olan, Sonic the Hedgehog video oyunu serisine dayanan bir aksiyon-macera filmidir. Film, Jeff Fowler tarafından yönetilecek ve Pat Casey, Josh Miller ve John Whittington tarafından yazılmıştır. Filmin başrollerinde Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O'Shaughnessey, Idris Elba ve Jim Carrey yer alıyor.

Film, Sonic ve Tails'in, kötü Dr. Eggman'ın Chaos Emeralds'ı ele geçirmesini engellemelerini konu alıyor. Yol boyunca, Sonic ve Tails, Eggman'ın yeni yarattıklarından, Knuckles the Echidna'dan ve Eggman'ın yeni mekanlarından bazılarından kurtulmak zorunda kalacaklar.

Filmin ilk iki filmin devamı niteliğinde olması bekleniyor. İlk film, 2020 yılında gösterime girdi ve 319 milyon dolar hasılat elde ederek, video oyunu uyarlamaları için o zamanlar en yüksek hasılat yapan film oldu. İkinci film, 2022 yılında gösterime girdi ve 306 milyon dolar hasılat elde ederek, ilk filmin rekorunu kırdı.

Filmin çekimleri Eylül 2023'te Londra, İngiltere'de başladı. Çekimler ayrıca Los Angeles, Japonya ve Norveç'te yapıldı. Filmin 20 Aralık 2024'te Amerika Birleşik Devletleri'nde Paramount Pictures tarafından sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Oyuncular

Ben Schwartz, Sonic the Hedgehog rolünde

James Marsden, Tom Wachowski rolünde

Tika Sumpter, Maddie Wachowski rolünde

Natasha Rothwell, Rachel rolünde

Adam Pally, Wade Whipple rolünde

Shemar Moore, Randall rolünde

Colleen O'Shaughnessey, Miles "Tails" Prower rolünde

Idris Elba, Knuckles the Echidna rolünde

Jim Carrey, Dr. Robotnik rolünde

Yayın Tarihi

Sonic the Hedgehog 3 filmi, 17 Ocak 2025'te Amerika Birleşik Devletleri'nde Paramount Pictures tarafından sinemalarda gösterime girecek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski