02169950878 Nolu Telefona Ait Şikayet ve Yorumlar

Unutmayın, dolandırıcılar her zaman yeni yöntemler geliştirmeye çalışıyorlar. Bu nedenle, bilinçli olmak ve tedbirli davranmak çok önemlidir.


Dikkat Dolandırıcılık! "Tarafınıza Teslim Edilemeyen Tebligat" Mesajı

Son zamanlarda, "Tarafınıza teslim edilemeyen tebligat nedeniyle bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir" şeklinde bir mesajla vatandaşları dolandırmaya çalışan kişiler ortaya çıktı. Bu mesajda, Anadolu Hukuk Bürosu'na ait bir telefon numarası da yer alıyor. Ancak bu mesajın Anadolu Hukuk Bürosu ile ilgisi bulunmamaktadır.

Dolandırıcılar, bu mesajla insanları korkutarak ve panikleterek paralarını ele geçirmeye çalışıyorlar. Mesajda yer alan telefon numarasını aradığınızda, dolandırıcılar sizden kişisel bilgilerinizi veya banka hesap bilgilerinizi isteyebilirler. Bu bilgilere asla vermemelisiniz.

Bu tür Dolandırıcılık Mesajlarından Korunmak İçin

  • Bilinmeyen numaralardan gelen mesajlara ve e-postalara tıklamayın.
  • Kişisel bilgilerinizi veya banka hesap bilgilerinizi asla telefonla veya internet üzerinden vermeyin.
  • Şüpheli bir durumla karşılaşırsanız, resmi kurumlara veya güvendiğiniz kişilere danışarak teyit alın.
Unutmayın, dolandırıcılar her zaman yeni yöntemler geliştirmeye çalışıyorlar. Bu nedenle, bilinçli olmak ve tedbirli davranmak çok önemlidir..

3 Yorumlar

  1. Bana da önce aynı mesaji attılar dün.bugun aradım 19000 TL 1 saat içinde yatirmam gerektiğini söylediler yoksa 49000 olacakmış ve sicil ayrıca hapis dediler dolandırıcılar

    YanıtlaSil
  2. Spam araması ciddiye almayın. Dolandırıcı oldugunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
  3. Dolandırıcı tebligat gönderdik diye aramanızı istiyorlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski