Kızılyaka Spor ve Selimiye Futbol Pazar Günü Karşı Karşıya Geliyor

Kızılkaya Spor ve Selimiye Futbol, 2. Amatör Ligi B Grubunun ilk haftasında 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 14:00'te Karabörtlen Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.


Kızılyaka Spor ve Selimiye Futbol, 2. Amatör Ligi B Grubunun ilk haftasında 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 14:00'te Karabörtlen Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Her iki takım da bu sezon ligde ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. Bu heyecan dolu mücadeleyi yerinde takip etmek isteyen tüm sporseverleri stada bekliyoruz!

Kızılyaka Spor, geçen sezonu 5. sırada tamamlarken, Selimiye Futbol 7. sırada yer aldı. Bu sezon her iki takım da daha iyi bir performans göstermek ve ligde daha üst sıralarda yer almak istiyor.

Pazar günü oynanacak maç, her iki takım için de önemli bir puan kazanma fırsatı sunacak. Kazanacak takım, ligde iyi bir başlangıç yaparak zirveye yakın kalmak isteyecek. Kaybeden takım ise ilk haftadan puan kaybı yaşayarak ligin alt sıralarına gerilemek istemeyecek.

Maç, Karabörtlen Stadyumu'nda ücretsiz olarak izlenebilecek. Maça gidemeyecek taraftarlar, Muğla ASKF'nin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından canlı skor bilgisine ulaşabilecek.

Maç öncesi her iki takım da resmi internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında maçla ilgili bilgiler paylaşacak. Maçla ilgili haberler ve yorumlar yerel basında da yer alacak.

Tahmin

Maçın çekişmeli geçmesini ve her iki takımın da gol atma şansı yakalamasını bekliyorum. Kazanacak takımın ise Kızılyaka Spor olacağını düşünüyorum.

Tavsiye

Maçı stadyumda izleme imkanı olan taraftarların bu keyfi kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Maça gidemeyecek taraftarlar ise Muğla ASKF'nin resmi internet sitesinden takip edebilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski